31. lokakuuta 1889, Pariisi

Leo etenee urallaan ja kirjoittaa muutamia näytereportaaseja uutistoimiston päällikön monsieur Davidin pyynnöstä. Elämä näyttää asettuvan uomiinsa, tulee syksy.

"Syksyistä hiljaiseloa, kaupunki vaimenee. Kadut ovat sateesta märät. Joskus viemäreistä tulvii ja kahvilassa ajelehtii kuin veneessä. Tulee tuulenpuuskia, jotka tempaisevat hatun päästä. Eilen yhden miehen olkihattu lähti korkealle lentoon ja kaikki kadulla jäivät katsomaan. Jotenkin sopivasti puuska hattua tempoili ja se nousi yhä korkeammalle, hävisi kattojen taakse. Kävi sääliksi kun mies seisoi siinä paljain päin, hatutta, näytti jotenkin häpeävän tilaansa. Kuin olisi kadottanut housunsa, vaikka hattu se vain oli, tosin kesäistä mallia."

 Alfred Stieglitzin valokuva vuodelta 1911

Alfred Stieglitzin valokuva vuodelta 1911